کارگاه های موسیقی : کارگاه آموزشی ریتم و وزن در موسیقی …
محل برگزاری ( استان زنجان فرهنگسرای امام خمینی سالن یادگار ) مورخ جمعه 4 مرداد 1398 توسط استاد امیر انجیری استرکی کارشناس ارشد پژوهش هنر برگزار شد .
-انتخاب جناب استاد امیر انجیری استرکی به عنوان مدرس نمونه موسیقی شهرستان ری در سال 95 .
صفحه ای کتاب بال موسیقی آسمان معنا اثر مهراز شیری
به راستی هنر آن است که آدمی را به تعالی و تکامل رهنمود کند و این مهم را راهی نیست جز راستی چه آنکه مرکب موسیقی باشد و یا …
امیر انجیری کارشناس ارشد پژوهش هنر و مدرس دانشگاه واز شاگردان زندهیاد استاد مصطفی کمال پورتراب هم در این نشست حضورداشت و در این موردافزود : مهم ترین وجه تمایز متر در تعریف علمی و موسیقاییاش با آنچه در موسیقی آوازی ملی ما اصطلاح شده است این باشد که متر موسیقی محض تا پایان، دارای میزان بندی مشخص است در حالی که مترهای موسیقی آوازی فاقد میزان بندی به آن مفهوم هستند.
همچنین امیر انجیری در مورد ارکان عروضی و تقطیع هجایی صحبت کرد و به معرفی بحور عروضی رباعی ،دوبیتی،کرشمه ،شاهنامه و …پرداخت و در تکمیل صحبت هایش در مورد موسیقی متریک و میزان نماها در موسیقی توضیح داد و افزود «موسیقی متریک، حاصل تقسیم محور زمان به قسمتهای دقیقاً مساوی است.
در موسیقی متریک محور زمان به واحدهایی که ضرب نامیده میشود، تقسیم میشود .همچون یک متر پارچهای که به واحدهای یک سانتیمتری تقسیم و علامتگذاری شده است. در فرهنگ کنونی موسیقی ایرانی، آثار موسیقی متریک را با اصطلاح «ضربی» از دیگر آثار موسیقی متمایز میکنند؛ چرا که در این آثار، موسیقی، ضرب به ضرب پیش میرود و شنونده با ذوق میتواند این موسیقی را با ضربات دو دست که با فواصل زمانی مساوی بر هم زده میشوند، همراهی کند. در آثار موسیقی ضربی، تقسیمبندی زمانی دیگری نیز وجود دارد که آن را میزانبندی مینامند. در این تقسیمبندی، موسیقی به میزانهای دوضربی، سهضربی، چهارضربی و … تقسیم میشود.
طبق یک قاعده عمومی، ضرب اول هر میزان مؤکد اجرا میشود که باعث میشود میزانهای متوالی از یکدیگر تفکیک شوند. در مقابل، آثار موسیقی دیگری نیز وجود دارد که در آنها محور زمان به واحدهای زمانی دقیقاً مساوی تقسیم نمیشود. در فرهنگ کنونی موسیقی ایرانی از این آثار با صفت «آوازی» یاد میشود که با ساز و به آواز یا هر دو، قابل اجراست .
آخرین ویرایش یکشنبه 19 آذر 1396
بهنقل از روابط عمومی هنرستان موسیقی پسرانتهران: یکشنبه ۲۵ فروردین جلسۀ مدرسین سلفژ و تئوری موسیقی با حضور ریاست هنرستان در دفتر ایلچی برگزار شد.
در این جلسه در خصوص برگزاری امتحان سلفژ و تئوری موسیقی در پایان سال تحصیلی ۹۸ – ۱۳۹۷ بحث و گفتگو شد.
شرکت کنندگان در این جلسه عبارت بودند از:
– علیرضا ایلچی
– اعظم مجیدی
– رضا اشتری
– نیما گوران اوریمی
– امیر انجیری
– محسن نورانی
– سینا جعفری کیا
– سیدامیرعباس ستایشگر
– سید محمد تنکابنی
به گزارش سایت خانه موسیقی، کلاس های “دانستنی های موسیقی” با تدریس امیر انجیری استرکی از شاگردان استاد مصطفی کمال پورتراب و زیر نظر ایشان از هفته سوم دی ماه در ساختمان فاطمی برگزار می شود.
موضوع دور جدید این کلاس ها “هارمونی در موسیقی” است و قرار است سه شنبه ها در ساختمان فاطمی برگزار می شود.
کلاس های دانستنی های موسیقی از سال 1391 با تدریس مصطفی کمال پورتراب آغاز شد و در چند مرحله با تدریس امیرانجیری استرکی ادامه پیدا کرد.
کد خبر : 101227
تاریخ ارسال خبر : 1392/10/03
به گزارش سایت خانه موسیقی، هشتمین جلسه از مستر کلاس تئوری موسیقی با تدریس امیر انجیری استرکی که قرار بود امروز برگزار شود به یکشنبه هفته آینده، 27 مردادماه ساعت 14 موکول شد.
جلسه گذشته این کلاس ها که 6 مرداد ماه تشکیل شد، به مباحثی نظیر هارمونی، تشکیل آکورد، انواع ترایاد و ساخت آکورد روی درجات گام اختصاص داشت.
این کلاس ها هر دو هفته یک بار روز های یکشنبه تشکیل می شود .
تاریخ ارسال خبر :1392/05/20
تشریف فرمایی استاد عالی مقام جناب آقای مصطفی کمال پورتراب به آموزشگاه موسیقی آریانا
تشریف فرمایی ریاست محترم اداره فرهنگ اسلامی شهرستان ری جناب آقای صفوی به آموزشگاه موسیقی آریانا
برگزاری آزمون سالیانه هنرجویان آموزشگاه موسیقی آریانا با حضورجناب استاد مسعود حبیبی
عکس یادگاری از حضور استاد گرامی آقای مصطفی کمال پورتراب در آموزشگاه موسیقی آریانا
مراسم بزرگداشت استاد مصطفی کمالپورتراب جمعه بیست و دوم شهریور ماه با حضور چهرههای موسیقایی چون …
شاهین فرهت، محمد سریر، هومن اسعدی، پیروز ارجمند، رضا مهدوی، علیرضا میرعلی نقی، محمدرضا فیاض، امیر انجیری و هادی آرزم در سازمان هنری رسانهای اوج برگزار شد. در این مراسم مستندی از زندگی استاد پورتراب به نمایش درآمد. عکاس: حامد ایلخان
به گزارش روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ری، در نخستین نشست این برنامه امیر انجیری استرکی در مورد «شناخت صدا در موسیقی و آکوستیک » صحبت کرد.